КЕТО ХЛІБ НА МИГДАЛЕВОМУ БОРОШНІ
КЕТО ХЛІБ НА МИГДАЛЕВОМУ БОРОШНІ
⠀
РЕЦЕПТ 🍞
Інгредієнти:
🔸 200 г мигдалевого борошна
🔸20 г псиліум
🔸4 яйця
🔸50 г кокосового масла (або можна замінити на оливкове)
🔸2 ч.л (9 г) розпушувача
🔸1 ч.л (5 г) гімалайської солі
🔸125 мл теплої води
⠀
👆 Спосіб приготування:
🌿У глибоку миску відправляємо всі сухі інгредієнти - мигдалеве борошно, псиліум, сіль та розпушувач.
Перемішуємо до однорідної маси, щоб не було грудочок в борошні.
⠀
🌿В борошняну масу вбиваємо яйця, додаємо кокосову олію та воду.
Добре перемішуємо для отримання однорідної маси.
⠀
🌿Форму для запікання застилаємо пергаментним папером.
Викладаємо на дно масу і розрівнюємо по поверхні.
⠀
При бажанні можна посипати хліб кунжутним насінням.
⠀
🔥Випікаємо в розігрітій до 180С духовці 30-40 хвилин або до готовності.
Дістаємо хліб з духовки і повністю охолоджуємо.
⠀
😍 Такий хліб можна використовувати для бутербродів, подавати з супом або робити сухарики для салату Цезар.
⠀
Смачного ❤️
⠀
📌У нас Ви можете придбати для даного рецепта:
мигдалеве борошно 200 г 🔥
псиліум 100 г 🔥