Фісташковий пудинг з манкою
Фісташковий пудинг з манкою
Він дивно ніжний і взагалі не можливо здогадатися, що готується на манці.
На 2-3 склянки
Інгредієнти:
- 500 мл молока
- 4-5 ст л манки без гірки
- Ваніль або ванільний цукор пакетик
- Мед 2 ст л або інший рідкий підсолоджувач за смаком
- Цедра лимона - щіпка
- Фісташкова паста 2-3 ст л з гіркою
Приготування:
- Варимо манну кашу.
- Розігріти молоко в каструлі (не кип'ятити!) додати ваніль і по ложці вводити манку, постійно помішуючи.
- Все время очень-очень хорошо мешаем венчиком! Как начнёт густеть, мешать ещё пару минут и выливаем в блендер.
- Взбиваем до однородного крема с подсластителем и фисташковой пастой https://mindalna-muka.com.ua/p107234101-fistashkovaya-pasta-100.html, пробуйте по вкусу, возможно захочется положить больше пасты, а возможно меньше.
- Если добавляете мёд - добавьте его после взбивания с пастой, так масса немного остынет и мёд не потеряет полезных свойств. Добавляйте и пробуйте на вкус, как нравится.
- Взбивать минут 10 в блендере. Масса должна быть густой, но льющейся.
- Розлити по формах і відправити в холодильник, їсти ложечкою як пудинг.
Приємного апетиту!
Посилання на фісташкову пасту: https://mindalna-muka.com.ua/p842567965-fistashkovaya-pasta-100250.html
Для прикраси можна використовувати: https://mindalna-muka.com.ua/p104136614-fistashka-droblennaya.html
Інші статті