Продавець Nutfarine - Інтернет-магазин Горіхового борошна, Горіхів, Горіхової пасти розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
934 відгуків

1

+380 (96) 284-83-73
+380 (93) 284-83-73
Дніпро, Україна
Горіхове борошно. Горіхи. Горіхові пасти.
Кошик

Ніжний торт з мигдальної муки

Ніжний торт з мигдальної муки

Ніжний торт з мигдальної муки

Інгредієнти:

- 200 г мигдальної муки (можна з небланшированого мигдалю);https://mindalna-muka.com.ua/p237709968-mindalnaya-muka-melkogo.html  https://mindalna-muka.com.ua/p104134652-muka-mindalnaya-neblanshirovanogo.html

- 5 яєць середнього розміру;

- 120 гр цукру
Крем:

- 5 жовтків залишилися

-100 мл вершків 30 - 35%

- 80 гр цукру

- 225 гр вершкового масла

Для прикраси:

- мигдальні пластівці;

- сезонні фрукти на розсуд

- 1 уп. желе для торта

Приготування бісквіта:

Мигдалеву борошно просіваємо ( мука повинна бути суха і без грудочок) через сито

Яйця поділяємо на жовтки і білки, намагаємося що б у білки не потрапили жовтки, посуд в яку складаємо білки жовтки, повинні бути сухими.

До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до пивної піни, потім по чу-чуть додаємо цукор і збиваємо до повітряних піків.Цукор повинен повністю розчинитися.

В білкову суміш додаємо частинами мигдалеву борошно, акуратно вмішуємо борошно. Консистенція тіста повинна бути , як густа сметана.

Беремо два шматочки пергамент і блюдо діаметром 22-23 см, обводимо олівцем на пергаменті блюдо і викладаємо тісто рівномірно на два пергаменту не виходячи за контур.

Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при 170 градусів 20 хвилин, готовність бісквіта перевіряємо натисканням пальцем, якщо не провалюється, бісквіт готовий.

Бісквіт перевертаємо і відразу знімаємо пергамент.

Приготування крему:

Вершкове масло залишаємо при кімнатній температури, воно має зігрітися і стати м'яким.

Вершки доводимо до дуже гарячого, практично до кипіння.

Жовтки злегка збиваємо, потім поступово додаємо цукор і збиваємо, потім поступово вливаємо гарячі вершки малими порціями. Цю суміш перелити в сковороду, нам потрібно прогріти до загустіння, прогріваємо на швидкому вогні постійно помішуючи віночком 8-10 хвилин, температура не повинна перевищувати 80 С., що б яєчні жовтки не згорнулися.

Перевіряємо крем: на тильній стороні ложки проводимо пальцем, якщо крем не збігається, значить крем досить загус.

Крем переливаємо в чисту окрему ємність, крем повинен охолонути до 40, масло повинне бути м'яким, додаємо його в крем частинами і збиваємо міксером до однорідної маси.

В результаті повинен вийти легкий повітряний крем.

Прибираємо крем на 20-30 хвилин, що б охолов.

Складаємо торт:

Коржі перемазываем кремом, зверху прикрашаємо будь-якими фруктами, заливаємо желе для торта і обсипаємо торт навколо мигдальними пластівцями https://mindalna-muka.com.ua/p616301307-mindalnye-hlopya-lepestki.html.

Приємного апетиту!

Інгредієнти для торта вказаних посиланнях:

https://mindalna-muka.com.ua/p616301307-mindalnye-hlopya-lepestki.html 

https://mindalna-muka.com.ua/p237709968-mindalnaya-muka-melkogo.html

https://mindalna-muka.com.ua/p104134652-muka-mindalnaya-neblanshirovanogo.html

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner