Мигдаль
Люди, які дотримуються правильного харчування та ведуть активний спосіб життя, знають, яку неоціненну допомогу можуть надати горіхи. Не дивно, що мигдаль в Україні часто використовується для приготування різноманітних десертів. Перевага даного горіху в тому, що з його допомогою можна легко додати страві незвичайний, але дуже приємний присмак, який високо цінується гурманами.
Якщо ви цікавитеся вегетаріанством, але не знаєте, чим можна замінити м'ясо, то зверніть увагу на мигдаль У ньому міститься достатня кількість поліненасичених жирів і амінокислот, а також цілий ряд корисних мікроелементів. Жменька горіхів в якості перекусу дозволить забезпечити організм потрібними поживними елементами, вгамує голод і подарує заряд бадьорості.
Чим корисний горіх?
За характеристиками і змістом корисних елементів, мигдаль займає перші місця в рейтингу значущих для здоров’я продуктів. Наприклад, порція в 100 г сухої продукції містить майже 80% добової дози В2 (рибофлавіну).
У переліку елементів і вітамінів: група В: тіамін (В1), піридоксин (В6), пантотенова кислота (В5), фолієва кислота; вітамін А (бета-каротин); вітамін С (аскорбінова кислота); Омега 3 і Омега 6; вітамін Е (токоферол) та ін..
Що потрібно знати про товар?
- Мигдаль містить:
Жирів – 49,42 г
Білків – 21,2 г
Вуглеводів – 9,47 г
- Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту – 575 ккал
- Склад: ядро мигдалю.
- Термін зберігання: не більш 6 -ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
Застосування
Мигдаль використовують в різних видах: свіжому, підсмаженому, солоному. Горіхи додають в якості прянощів при виготовленні солодощів з тіста, шоколаду, лікеру. Мигдаль надає стравам тонкий вишуканий смак.
З мигдалю роблять вітамінізоване молоко. Причому, його можна пити навіть тим, у кого непереносимість є лактози. Часто його вживають вегетаріанці і вегани. З мигдалю готують безліч солодощів. Марципан - цукровий сироп змішують з мигдалем, праліне - мелені горіхи обсмажують в цукрі, ще готують нугу і макаронси. Цілісні горіхи посипають кокосовою стружкою і шоколадом. Останнім часом мигдалева паста використовується як альтернатива арахісової.
Мигдаль володіє більш вираженим смаком за рахунок шкірки. Тому його використовують, як правило, для приготування таких страв і десертів:
· Випічка, особливо популярні мигдальне печиво;
· Цукерки;
· Домашній шоколад;
· Східні солодощі.
Спортсменів безумовно зацікавлять енергетичні батончики, які добре вживати перед важким тренуванням. Для їх приготування потрібні мигдаль, кокосова стружка, насіння кунжуту та фініки. Такий батончик можна використовувати і в якості корисного перекусу, коли немає можливості повноцінно поїсти. До того ж ви самі можете експериментувати зі складом. У нашому каталозі уявлень великий вибір продуктів для правильного харчування.
Замовити
Інтернет магазин Nutfarine пропонує на вигідних умовах замовити мигдаль. Для цього достатньо зайти в каталог на нашому сайті, вибрати потрібний товар і оформити покупку в телефонному або онлайн режимі. Якщо ви зайшли до нас вперше, і ще не впевнені в якості нашої продукції, то візьміть невелику упаковку горіхів. Також у нас ви знайдете масу інших товарів для приготування домашніх і навіть професійних смаколиків.
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 500 г |
- Ціна: 245 ₴