Борошно з фундука (з не очищеного горіха)
Фундукове борошно - це подрібнений горіх фундука. Борошно з фундука в Україні набуло широкого поширення. Сьогодні безліч рецептів передбачає використання даного компонента. Тим більше що випічка виходить більш корисною, володіє ні з чим незрівняним смаком і ароматом.
Фундукове борошно не містить глютена. Відповідно, представлений продукт може виступити безпечної заміною пшеничному борошну.
Чим корисне борошно?
Фундукове борошно дуже корисне, воно не втрачає своїх властивостей. У борошні міститься понад 70% корисних жирів, амінокислот, білків, які легко засвоюються організмом. Завдяки цьому горіхи є поживним продуктом.
З корисних речовин можна відзначити фосфор, магній, калій, цинк, які необхідні для зміцнення тканин і нормалізації обміну речовин, вітамін Е, вітаміни групи В, солі мінералів.
Так як дане борошно є безглютенових продуктом, то може з успіхом замінити пшеничне борошно в різноманітних стравах. Пропорції використання фундучной борошна в випічці дещо відрізняються від пропорцій звичайного борошна, слід брати до уваги, що борошно з горіхів в процесі приготування практично не збільшується в обсязі .
Що потрібно знати про товар?
- Фундукове борошно містить:
Жирів – 62,3 г
Білків – 15,6 г
Вуглеводів - 4,5 г
- Енергетична цінність (калорійність) в 100г продукту - 692,6 ккал
- Склад: ядро фундука.
- Термін зберігання: не більш 6-ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
- Країна походження продукту: Україна
Застосування
Існує 2 основні різновиди борошна:
• З активованого фундука - це фундукове борошно без шкірки.
• З не бланшованого фундука - тобто, фундукове борошно з шкіркою.
Найчастіше борошно з фундука використовується в кондитерській галузі для випічки макаронс, бісквітів, печива, кексів, для виготовлення десертів. З фундукового борошна нерідко готують крем - відмінну начинку для тарталеток і булочок.
На її основі можна готувати і інші страви - супи, гарніри, різні соуси. Особливо популярний цей продукт в середземноморській кухні. Завдяки фундуковому борошну консистенція страв стає густішою.
Замовити
Фундукове борошно замовити в Дніпрі можна в нашому інтернет-магазині. Ми є виробниками даного продукту, а тому реалізуємо його, як оптом, так і в роздріб. У нас передбачені різні фасування, починаючи від 200 грам і закінчуючи 5-кілограмовими пакетами. Замовлення можна зробити будь-яким зручним для вас способом, а наші менеджери детально розкажуть про продукт, і допоможуть вибрати оптимальний варіант.
Фундукове борошно в інтернет - магазині Nutfarine - це висока якість, доступні ціни та смачні рецепти в подарунок.
Радуйте себе новим кулінарним шедевром разом з нами!
Основні | |
---|---|
Виробник | Nutfarine |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Термін придатності | 6 |
- Ціна: 269 ₴