Опис
Інформація для замовлення
Пектин NH – термозворотній, при нагріванні він розчиняється, надаючи масі рідку консистенцію, а при охолодженні застигає, тобто масу з ним можна повторно нагріти і знову перезалити необхідною формою і охолодити для загустіння. Він використовується для конфі , начинок в тортах, які необхідно заморожувати, а також для дзеркальної глазурі.
Також у приготуванні спум, пен і молочного желе.
Рекомендації щодо використання: змішати одну частину пектину з 5 частинами дрібного цукру або пудри, перемішати і висипати в рідину, нагріту до 40°С, інтенсивно помішуючи масу вінчиком. Довести до 80°С і варити 1-2 хвилини. Вилити в потрібну форму, охолодити або заморозити.
Виробник: ILbakery, Україна.
Також у приготуванні спум, пен і молочного желе.
Рекомендації щодо використання: змішати одну частину пектину з 5 частинами дрібного цукру або пудри, перемішати і висипати в рідину, нагріту до 40°С, інтенсивно помішуючи масу вінчиком. Довести до 80°С і варити 1-2 хвилини. Вилити в потрібну форму, охолодити або заморозити.
Виробник: ILbakery, Україна.
- Ціна: 105 ₴