Опис
Інформація для замовлення
Рисове борошно, виготовлене з особливого сорту рису мотігоме, який ще називають "липким рисом".
Біле клейке рисове борошно багате на вуглеводи та характеризується низьким вмістом жирів.
1487 кДж / 350 ккал
жири - 0 г
вуглеводи - 80 г, з них цукру - 0 г
білки - 7 г
волокна - 1.5 г
солі - 0.002
Glutinous Rice Flour відрізняється від звичайного рисового борошна підвищеним вмістом крохмалю і клейкістю. Таке борошно є незамінним інгредієнтом для випічки булочок, хліба, тістечок, млинців і т.д. Воно також виступає чудовим загущувачем для супів, соусів і підлив.
Цей вид борошна є основним інгредієнтом для приготування знаменитого японського рисового морозива мочі (моті).Біле клейке рисове борошно багате на вуглеводи та характеризується низьким вмістом жирів.
1487 кДж / 350 ккал
жири - 0 г
вуглеводи - 80 г, з них цукру - 0 г
білки - 7 г
волокна - 1.5 г
солі - 0.002
- Ціна: 225 ₴