Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Порошок яєчного білка високопінистий альбумін Egg White Powder HW Ovodry IT
Виробник: італійська компанія GF Ovodry S.R.L.
Склад: порошок, 100% отриманий в результаті зневоднення рідких яєчних білків, без інших інгредієнтів. Без ГМО. Без антибіотиків.
Технологічна інструкція:
- 1 кг альбуміну заміняє 316 яєчних білків для яєць середньою вагою 50 г (друга категорія)
- розводити альбумін у воді кімнатної температури, настоювати 10-15 хвилин
- при використанні збивальних машин з нерегульованою швидкістю обертів (від 800 до 1000 об/хв) рекомендована пропорція 1 частина альбуміну до 6,5 частин води. При такому співвідношенні та швидкості отримуємо стійку піну через 5 - 8 хвилин. При збільшенні кількості води до 7 - 7,3 частин, зростає час збивання до 15 хвилин
- при використанні високошвидкісних збивальних машин з регульованою швидкістю обертів рекомендована пропорція: 1 частина альбуміну порошкового до 8 частин води. Протягом 1,5 хвилин збивається на другій швидкості. Або 3,5 хвилин - на третій. При такому співвідношенні та швидкостях отримуємо стійку піну вже через 5 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | S&R |
- Ціна: 209 ₴