TANT-POUR TANT для італійської меренги 500 г (250г/250г)
Суміш мигдалевого борошна та цукрової пудри в перекладі з французької мови називається tant-pour-tant, що означає «половина на половину», «в рівних частинах». Тобто співвідношення цукрової пудри та мигдалевого борошна буде 50/50.
Що потрібно знати про товар?
- Склад: цукрова пудра 50%, мигдальніші борошно 50%
- Термін зберігання: не більш ніж 12 місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні за температури не вище 18 С і відносною вологістю не більш ніж 75%, без сторонніх запахів.
Замовити
Зробити замовлення можна, зателефонувавши за зазначеними телефонами. В інтернет-магазині Nutfarine ви знайдете тільки корисні та якісні товари, причому купити білий колотий натуральний шоколад можна за вигідними цінами.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
- Ціна: 180 ₴/упаковка