Волоський горіх
Волоський горіх в Україні є найпопулярнішим. Це один з небагатьох видів горіхів, які виростають у нас, тому багато кулінарів широко використовують його для приготування страв.
Вживати волоський горіх можна, поки він молодий і м'який, потрібно тільки зчистити гірку шкірку. Можна вже дозрілим у сирому вигляді. А також можна підсмажити на сковороді. Масло додавати не потрібно, горіх сам по собі має маслянисту структуру.
Чим корисний горіх?
Незважаючи на те, що у більшості людей волоський горіх асоціюється з йодом, в ньому також присутня величезна кількість заліза й цинку. Тому він добре підходить для відновлення після травм або хвороб, сприяючи загоєнню ран.
Завдяки тому, що вуглеводів в ньому дуже мало, волоський горіх при схудненні стане незамінним продуктом! Адже будь-якій людині, яка сидить на дієті, хочеться чогось смачного, і це цілком нормально. Точно так, як і людям, що страждають на діабет. І в цьому плані волоський горіх просто прекрасний. Він не підвищує рівень цукру в крові, не робить негативного впливу на фігуру, зате здатний наситити організм і забезпечити йому масу вітамінів і мікроелементів.
Для профілактики простудних захворювань, а також вірусних, обов'язково варто вживати даний продукт. Адже в його складі величезна кількість вітаміну С, який підвищує імунітет.
Що потрібно знати про товар?
- Волоський горіх містить:
Жирів – 65 г
Білків – 15 г
Вуглеводів – 14 г
- Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту – 654 ккал
- Склад: волоський горіх
- Термін зберігання: не більш 12 -ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
Застосування
Він вважався досить дешевим джерелом білку, завдяки чому домогосподарки навчилися готувати з ним найрізноманітніші ласощі. Наведемо короткий список того, що можна приготувати з волоським горіхом:
• Випічка – горіх можна додати в тісто, використовувати в якості посипання тортів, тістечок і печива;
• Всілякі десерти, в тому числі сироїдні;
• Східні солодощі – козинаки, пахлава, рахат-лукум;
• Салати, як фруктові, так і овочеві;
• М'ясні та рибні страви.
А які смачні котлети з волоського горіха виходять! Їх навіть важко відрізнити від м'ясних, тому в багатьох веганських ресторанах даний горіх використовують, як замінник м'яса. При цьому такі котлети можуть зберігатися довше, на відміну від м'ясних.
Горіх волоський стане відмінним компонентом для приготування енергетичних батончиків і протеїнових коктейлів. Це особливо буде цікаво людям, які займаються спортом, ведуть активний спосіб життя, дотримуються правильного харчування. Для приготування батончиків знадобляться також курага, кунжут і кокосова стружка. Для глазурі краще взяти осколки шоколаду, це і корисніше, і дешевше, ніж купувати шоколадну плитку в магазині.
Замовити
Замовити волоський горіх в Дніпрі можна на сайті Nutfarine. У нас ви знайдете завжди свіжі та якісні товари для здорового способу життя і правильного харчування. При цьому ціни одні з найнижчих в Україні. Ми готові до співпраці з роздрібними і оптовими клієнтами, і можемо продати великі партії волоського горіха. Зручна форма оплати, швидка доставка та високий рівень сервісу гарантовані кожному покупцеві!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Волоські горіхи |
Фасовка | Пакет |
Вага | 500 г |
- Ціна: 168 ₴