Мигдалева паста
Мигдалева паста - натуральна паста з мигдального горіха, виготовлена без додавання солі, цукру. Популярна в кондитерськом середовищі мигдалева паста застосування якої дуже широке. Професійні кухарі і просто любителі встигли оцінити всі смакові властивості пасти, а також її здатність надавати стравам особливого горіхового присмаку.
Чим корисна паста?
З огляду на кількість мікроелементів і вітамінів, які містить мигдалева паста користь її просто колосальна. В її складі: кальцій, мідь, калій, фосфор і інші мікроелементи, рослинні жири і білок, вітаміни А, Е і С.
Що потрібно знати про товар?
- Мигдалева паста містить:
Жирів - 49 г
Білків – 21 г
Вуглеводів - 21 г
- Енергетична цінність (калорійність): в 100г продукту – 576 ккал
- Склад: смажене ядро мигдалю.
- Термін зберігання: не більш 4 -ти місяців від дати виготовлення.
- Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному, прохолодному приміщенні при температурі не вище 18 ͦ С і відносній вологості не більше 75%, без сторонніх запахів.
- Країна походження продукту: Україна.
Застосування
Отже, паста з мигдалю стоїть на столі, що б з нею приготувати? Бутерброди, звичайно, смачні, проте занадто банально, а хочеться чогось незвичайного, дивного. Ось короткий список страв, які можна гармонійно додати даний продукт:
• Печиво - можна, як помазати зверху, так і зробити подвійне печиво з пастою в якості кремової кулі;
• торти і тістечка - мигдалева паста може служити як начинкою, так і входити до складу горіхово-шоколадного крему;
• Дієтичні солодощі - вони випікаються з горіхового борошна, не містять глютену, дуже корисні і поживні;
• Соуси і заправки, які тільки покращаться з додаванням мигдалевої пасти.
Хочете незвичайних млинців, які ніколи не пробували ваші домочадці? Використовуйте в якості начинки мигдалеву пасту і полийте розтопленим шоколадом! Додатково можна загорнути в млинці шматочки фруктів з не сильно вираженим смаком - груші, яблука, банана. Тільки будьте готові до того, що ваші близькі тут же зажадають добавку, тому приготуйте відразу подвійну порцію.
Паста з мигдалю обов'язково приверне увагу всіх, хто веде здоровий спосіб життя, дотримується правильного харчування, активно тренується. Володіючи відмінним амінокислотним складом, вона здатна забезпечити організм необхідною кількістю білка, при цьому вуглеводів в ній мінімум.
Норма споживання цього продукту безпосередньо залежить від того, якої вагової категорії осіб. На даний момент існує наступна схема:
при схудненні допустима норма 1 ст. л. в день;
за підтримки ваги - 1,5 ст. л. в день;
при наборі ваги - 2 ст. л. в день.
Замовити
Мигдалеву пасту замовити в Дніпрі яку можна в Nutfarine, відрізняється високою якістю. Ми пропонуємо клієнтам тільки натуральний продукт, без добавок у вигляді підсилювачів смаку, ароматизаторів, ГМО та інших шкідливих компонентів. Тільки горіх, свіжий, смачний і ретельно відібраний, так як наша команда співпрацює тільки з перевіреними постачальниками мигдалю.
В інтернет магазині Nutfarine мигдалева паста реалізується в різних ємностях. Можна придбати невелику баночку, або відразу ж зробити оптовий замовлення - така пропозиція буде цікавою кондитерським фабрикам, ресторанам, вегетаріанським закладів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Nutfarine |
Країна виробник | Україна |
Тип | Мигдальні пасти |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 1000 г |
Термін придатності | 4 міс |
Склад | Очищене смажене ядро мигдалю |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
- Ціна: 599 ₴/кг